ILF Triathlon 2018

Czwarta odsłona ILF Triathlon już za nami!

21 czerwca br. w podwarszawskiej miejscowości Kąck po raz kolejny pracownicy firmy ILF Polska oraz zaproszeni goście, reprezentujący szeroko rozumianą branżę inwestycji budowlanych, mogli spróbować swoich sił w zawodach triathlonowych.

ILF Triathlon 2018 został rozegrany na dystansie: 0,6 km pływanie, 15 km rower MTB i 5 km bieg. Tegoroczna edycja była szczególna pod wieloma względami – przede wszystkim z okazji obchodzonego jubileuszu 20-lecia działalności firmy ILF na polskim rynku. Wyścig wyróżniała również rekordowa liczba uczestników – w rywalizacji wzięło udział blisko 150 osób. Gorącą atmosferę zapewnił doping przybyłych kibiców oraz wyśmienita pogoda. Wydarzenie zakończyła ceremonia wręczenia nagród oraz grill dla wszystkich uczestników.

Zamykając zawody, Andrzej Dercz – Prezes Zarządu ILF Consulting Engineers Polska, mówił „Cieszy nas rosnące z roku na rok zainteresowanie tą imprezą i niesamowita atmosfera, która tu panuje. Wygląda na to, że ILF Triathlon na stałe wpisał się w kalendarz wydarzeń firmowych.”

Z przyjemnością zapraszamy do udziału za rok – wstępnie planowany termin imprezy to 6 czerwca 2019.

ILF Triathlon to impreza organizowana przez ILF Consulting Engineers Polska, mająca na celu integrację firm reprezentujących szeroko rozumianą branżę inwestycji budowlanych. W zawodach bierze udział czołówka firm konsultingowych, generalnych wykonawców i inwestorów, działających w obszarze ropy i gazu, energetyki, inżynierii środowiska oraz infrastruktury transportowej. Zawody rozgrywane są na dystansie 0,6 km pływanie, 15 km rower MTB i 5 km bieg, w kategoriach start indywidualny mężczyzn, start indywidualny kobiet, sztafeta kobiet oraz sztafeta open.